Welcome to Canadian Institute of Technology
 1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>
 • WebMail

NEWS

 • Government Accreditation Agency (APAAL) decided to give a positive evaluation on the institutional and programatic accreditation for CIT! -

   

 • CIT offers scholarships for 61 municipalities of Albania -

   

 • During the academic years have been accorded 129 full scholarships (excellent students, family in need and orphans) -

   

 • Calculate Pension Software was launched by Minister of Social Welfare&Youth -

   

 • Prime Minister Mr.Rama published the Pension Software on his facebook page -

   

CIT Graduation Ceremony 2016

 

INFORMACION PËR PROCESIN E APLIKIMIT DHE KUOTAT E LIRA PËR RAUNDIN E II-të, VITI AKADEMIK 2016-2017

“INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISE” (CIT), dëshiron t’Ju njoftojë se në datë 23 shtator do të fillojë raundi i dytë i aplikimeve për programet e studimit bachelor.

Ftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë plotësuar formularin A1/A1Z dhe rezultojnë kalues në provimet e Maturës Shtetërore (sesioni i vjeshtës), por nuk kanë arritur të aplikojnë në raundin e parë për arsye të ndryshme dhe kandidatët që kanë kryer procesin e aplikimit në raundin e parë dhe nuk janë shpallur fitues apo nuk kanë arritur të regjistrohen, që të kryejnë procesin e aplikimit online në raundin e dytë me formularin e aplikimit në Portalin e Maturës Shtetërore matura.akp.gov.al, dhe të zgjedhin Shkolla e Lartë Universitare Private “Instituti Kanadez i Teknologjisë” si preference për të studiuar.
Programet e studimit për Institucionin tonë do ti gjeni me kodet e mëposhtme:

1. Bachelor në Inxhinieri Softuerike  -- Kodi 368
2. Bachelor në Inxhinieri Industriale  -- Kodi 369
3. Bachelor në Administrim Biznesi    -- Kodi 370
4. Bachelor në Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni  -- Kodi 371

photo2

capture1

“Pavarësia” University College and Canadian Institute of Technology have the pleasure to invite you to participate in the 1 st International Conference on European Integration, ICEI′16.

capture

Instituti Kanadez i Teknologjisë njofton të gjithë studentët e interesuar për transferimin e studimeve të ndjekin udhëzimet e Ministrisë së Arsimit duke klikuar mbi linkun mëposhtëm:

Shiko udhëzimin e plotë!

 INSTITUTI KANADEZ I TEKNOLOGJISË, duke falenderuar të gjithë maturantët që kanë aplikuar për të studiuar në programet e institucionit tonë, dëshiron t’ju njoftojë se në faqen tonë të web, (http://www.cit.edu.al/news/first-round-of-application), do të gjeni listat përfundimtare të kandidatëve fitues në fazën e parë.


Regjistrimi me dokumentacion do të bëhet nga data 13 shtator – 20 shtator, pranë sekretarive mësimore të CIT. Kandidatët fitues duhet të paraqiten personalisht me dokumentacionin e mëposhtëm:

 

 • Dokument Identifikimi (kartë Identiteti ose pasaportë).
 • Fotokopje e noterizuar e diplomës së Maturës Shtetëore ose dëftesës së pjekurisë, së bashku me çertifikatën e notave, ose të një dëftese/diplome tjetër studimi të fituar        jashtë vendit dhe të njehsuar nga MAS.
 • Deklaratën e firmosur, e cila do të plotësohet nga kandidati në prani të punonjëses së sekretarisë mësimore në IAL dhe do të nënshkruhet nga kandidati dhe punonjësja e sekretarisë mësimore.
 • Dy fotografi personale

CIT ju uron suksese!

cover picture 2


Instituti Kanadez i Teknologjise ju falenderon që keni përzgjedhur programet tona Bachelor te studimit nëpërmjet Portalit të Maturës Shtetërore.

Ju mund te klikoni ne programet me poshte per te pare listen e plotë!

Shenim: Sqarojmë të gjithë kandidatët  që janë të interesur për të studiuar në CIT dhe që në fazën e parë të aplikimit nuk janë shpallur fitues, pra janë poshtë vizës së kuqe se do të kenë mundësi për të riaplikuar gjatë fazës së dytë e cila do të jetë nga data 23-30 shtator.

aplikimi online fb

 Vacancy Announcement!

​The Canadian Institute of Technology is seeking to hire a qualified candidate as a DEAN OF SCHOOL OF ENGINEERING.

Click here for detailed information!

Vacancy Announcement!

​The Canadian Institute of Technology is looking for full time lectures for Engineering and Economy faculties in different areas.

Click here for detailed information!

Systems Through the Lens of the Crisis

Dean of Faculty of Business, Dr. Selami Xhepa held a presentation at the conference "The resurgence of statism", held by Tirana Economic Forum, an event supported by CIRD, the research arm of CIT. His presentation, "Systems Through the Lens of the Crisis" (text in Albanian), is an account of the role crisis play in the system's dynamics

"Keep Children Safe Online"

CIT in collaboration with 'World Vision' and "Child Protection and Participation"  prepared a fact sheet, presenting the main findings and recomendations of their research about online's children safety.

Download  the full document! 

Lessons from the current Financial Crisis-the experience of Greece

Dr.Ioannis Tampakoudis from the University of Macedonia, Thesaloniki, Greece - delivered an open lecture about the reasons and lessons from the current Financial Crisis 

Click here to access full presentation 

 

Faculty Vacancies for Business School

CIT is seeking Assistant and Associate Professors of Software Engineering, Industrial Engineering and Business Administration.Click here for detailed information.

Follow us

Facebook-blueYoutubeLinkedin_logo
Saturday Oct 01

Applications are open!

Apply online           to one of our four undergraduate or graduate  programs: Business Administration, Business Administration & IT, Software Engineering and Industrial Engineering.

International Business Conference

Canadian Institute of Technology (CIT) in coorperation with Center for Innovative Research and Development (CIRD) organize an international business conference with the subject:

“Financing development:  credit as a source of growth or instability?”

Click here to go to the conference page

Academic Calendar

October 2016
S M T W T F S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Polls

My motivation for applying to CIT is

 

 

 

 

 

 

 

 


  Results

Google Translate

youtube video indir - youtube mp3 indir - youtube mp3 indir - vk video indir - vk video indirme - ukash evi - izmir poşet baskı izmir sahibinden kat karşılığı arsa baskı poşet izmir kat karşılığı arsa izmir buca kat karşılığı arsa izmir merkez sahibinden kat karsiligi sahibinden kat karsiligi arazi sahibinden kat karsiligi arsa izmir kat karşılığı arsa kat karsiligi sahibinden satilik arsa izmir izmir kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm izmir kentsel dönüşüm projeleri izmir izmir kat karsiligi arsa - kat karsiligi daire izmir - at karsiligi arsa izmir - kat karsiligi daire - kat karsiligi arsa - izmir kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi arsa - kat karsiligi arsa - kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi arsa - evisum turkije - evisum turkije google plus - evisum turkije facebook - evisum turkije - evisum turkije - evisum turkije - kat karsiligi arsa izmir kat karsiligi arsa izmir - turkije evisum - visum turkije - izmir kat karsiligi arsa - kat karsiligi daire izmir - at karsiligi arsa izmir - kat karsiligi daire - kat karsiligi arsa - izmir kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi arsa - e-visum turkije - e-Visum Turkije goedkope - visum turkije - kat karsiligi arsa - kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi daire - izmir kat karsiligi arsa - kat karsiligi arsa izmir kat karsiligi arsa izmir - minecraft free servers - minecraft server list - minecraft free server list - minecraft serverlist - ukash kart - ukash cart - ukash kard - ukash card - ukash kart evi - ukash kart - www.ukashevi.gen.tr - ukash kart al - ucuz ukash kart - ukash ucuz kart - kart ukash - ukashevi.gen.tr - ukashevi - ukash evi - ukash card evi - ukash card evi - ukash evi - ukash evi - minecraft servers lists - minecraft servers lists - minecraft server lists - - - - - - - google adwords reklam - googlereklam ver - iso 9001 belgesi - iso belgesi - iso 9001 - google reklam ver web tr - gogole reklam - gogole reklam - gogle reklam ver - reklam google - reklamgoogle - google reklam ajansi - google reklam verme - googleda reklam vermek - googlereklam ver - googlereklamver -
hayrettin ozaltin - hayrettin ozaltin - hayrettin ozaltin - hayrettin ozaltin -