Organizimi

Organizimi

admission-image-02

Senati Akademik

Prof. Dr. Sokol Abazi (Rektor)
Assoc. Prof. Vaso Qano (Zevendes-Rektor)
Prof. Dr. Margarita Ifti (Dekan – Fakulteti i Inxhinierise)
Assoc. Prof. Artur Jaupaj (Dekan – Fakulteti i Ekonomise)
Dr (c). Bledar Kazia (Lektor)
Dr. Alfons Harizaj (Shef i Departamentit te Inxhinierise se Telekomunikacionit)
Dr. Jona Puci (Shef Departamentit te CIRD)
Dr. Blendi Shima (Shef i Departamentit te Administrim Biznesit&IT)
Klejsi Dogjani (Student)
Adela Lamce (Student)
Ermela Gjona (Student)

Bordi i Administrimit

Assoc. Prof. Dr. Ramiz Zekaj (Kryetar)
Prof. Dr. Shkëlqim Cani (Anetar)
Assoc. Prof. Fabian Zhilla (Anetar)
Prof. Dr. Elez Osmanovic (Anetar)
Dr. Gazmend Pula (Anetar)
admission-image-02
admission-image-02

Komitetet Institucionale

1. Komiteti i Bursave
2. Komiteti i Sigurise dhe Shendetit
3. Njësia e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë
4. Komiteti i Përhershëm për Kërkime Shkencore, Projekte, Aplikime dhe Inovacion
5. Komiteti i Përhershëm për Programe dhe Kurrikula
6. Komiteti i Përhershëm për Çështjet e Studentëve dhe Garancia e të Drejtave të Studentëve
7. Komiteti i Etikes

1. Komiteti i Burses

MSc. Ubejd Osmani – Kryetar
MSc. Antigona Lazaj – Anetarr
MSc. Shefqet Meda – Anetar
MSc. Besarta Tafa – Anetar
Kamila Hyka – Student

2. Komiteti i Sigurise dhe Shendetesise

Arben Bedo – Kryetar
Klaudia Mersini – Anetar
Brunilda Kola – Anetar
Emërie Miftari – Anetar

3. Njësia e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë

Dr. Bledar Komina – Kryetar
Prof. As. Dr. Artur Jaupaj – Anetar
Dr. Afrim Alimeti – Anetar
MSc. Julian Saraci – Anetar
Odeta Sipri – Student

4. Kërkimi shkencor dhe inovacioni

Assoc. Prof. Reis Mulita – Kryetar
Dr. Blerta Nazarko – Anetar
Assoc. Prof. Abdulsalam Alkholidi – Anetarr
Dr. Jona Puci – Anetar
Uendi Nelku – Student

5. Komisioni për Program dhe Kurrikula

Assoc. Prof. Vaso Qano – Kryetar
PhD. Bledar Kazia – Anetar
Dr. Edmira Cakrani – Anetar
PhD. Blendi Shima – Anetar
Bledar Komina – Anetar
Arbër Gjonaj – Student

6. Çështjet e Studentëve dhe Garancia e të Drejtave të Studentëve

MSc. Shefqet Meda – Kryetar
MSc. Besarta Tafa – Anetar
MSc. Klea Capari – Anetar
MSc. Anxhela Baraj – Anetar
Adela Lamce – Student
Anisa Zaçe – Student

7. Komiteti i Etikes

Prof. Dr. Margarita Ifti – Kryetar
Dr. Oriola Musa –Anetarr
MSc. Shefqet Meda – Anetar
MSc. Antigona Lazaj – Anetar
Klejsi Dogjani – Student